Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Ako sa na vianočnú sezónu pripravujú v Naturshop.sk

vianočné tipy, ako pripraviť svoj e-shop na vianočnú sezónu

viac o rodinnom podnikaní Moniky Hojnošovej si môžete prečítať aj v ďalšom článku

Celé naše podnikanie sa nesie v nasledovných hodnotách: Choice for eco lifestyle … We love nature…

Pokiaľ začínate s podnikaním na internete, nezabudnite, že kde je vôľa, tam je aj cesta.

Vyberte si tú svoju :).

S prípravou vianočnej sezóny začíname v októbri / novembri, aby sa už niekedy v polovici novembra približne mohlo začať s kampaňami, akciami, newslettrami a podobne. Snažíme sa zákazníkov “nespamovať”, ale čo najprirodzenejšie prinášať vianočnú ponuku, tipy, možnosti nákupov, darčekov a podobne. Už je na každom, či ho ponuka osloví, alebo si vyberie niečo iné. Je nás na svete dosť a určite každý nájde to, čo je mu určené ;-).

1. Tipy na vianočné darčeky

Obľúbená kreatívna sekcia, ktorú robí asi každý e-shop a nemala by chýbať v záplave ponúk na stránke. Je samozrejme nutné vedieť zo štatistík, čo zákazníkov zaujímalo pred rokom, a teda, ktoré sekcie rozšíriť, či posilniť o zaujímavé produkty. Tento rok chystáme aj špeciálne darčekové balíčky, ktoré budú zákazníkom ponúkať viacero BIO & EKO produktov za výhodnejšiu cenu a nemusia rozmýšľať, čo vybrať.

 

2. Vianočný letáčik

Naša naturshopovská tradícia :-). Nesmie u nás chýbať tlačený letáčik s vybranou ponukou predvianočných nákupov a vo vianočnej atmosfére. Míňame síce papier, čo sa môže zdať neekologické, avšak je možné ho opätovne recyklovať. Prináša aj prianie k sviatkom, čo prispieva k pozitívnej atmosfére, a to sme sa vedome rozhodli podporiť.

 

3. Zľavový kupón

Našim zákazníkom pred Vianocami zvykneme pribaliť aj nejaký ten zľavový kupón, aby sa im ďalší nákup aspoň o malú čiastku znížil. Chceme tak, okrem iného, podporiť nakupovanie a používanie BIO & EKO produktov o niečo viac.

 

4. Vianočná FB súťaž

Určite prebehne a pokúsime sa zohnať nejaký atraktívny BIO balíček darčekov od našich skvelých dodávateľov. Posledne sme robili s balíčkami od firmy Weleda a tieto obľúbené produkty sa stretli s veľkým záujmom.

 

5. Darčeky k nákupom

Radi obdarúvame, počas celého roka, aspoň maličkosťami. Inak to nebude ani pred Vianocami. Tak, aby sme spravili aspoň malú radosť navyše a opäť v duchu myšlienky BIO & EKO lifestyle.

 

6. Vianočné prekvapenie

Ako to už na Vianoce býva, prekvapenie je nevyhnutné a dotvára tú čarovnú, krásnu, predvianočnú a vianočnú atmosféru. A tak aj my určite nejaké pripravíme, ale to prezradíme najskôr až koncom novembra ;-).

 

Naturshop.skako pripraviť svoj e-shop na viačnočnú sezónu - tipy od naturshop.sk je BIO & EKO e-shop, podporujúci BIO & EKO lifestyle / životný štýl. Produkty sú starostlivo zvažované a vyberané, kvalita je nevyhnutná a tiež prírodné zloženie bez kompromisov. Nájdete tu prírodnú a BIO kozmetiku, ekologické čistiace a pracie prostriedky, prírodné parfémy, prírodné farby na vlasy a ďalšie prírodné produkty pre zdravý životný štýl.

 

Prečítajte si aj ďalšie články zo seriálu Ako pripraviť svoj e-shop na vianočnú sezónu:

E-shop originalnehracky.sk – líder na trhu s hračkami radí, ako vyťažiť z vianočnej sezóny maximum

Ako pripraviť svoj e-shop na vianočnú sezónu? Tipy od Veroniky Filipin z Waterfall® faucet & furniture

Majo Ďurmek z e-shopu liliana.sk radí, ako vyťažiť z vianočnej sezóny maximum

Ako sa pripraviť na Vianoce alebo, čo urobiť lepšie či inak

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať