Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Vianočné tipy pre váš e-shop

vianočné tipy pre e-shopárovBlack Friday v plnom prúde, Vianoce za dverami …, preto si dovolíme ešte raz zopakovať pár najdôležitejších rád zo seriálu Ako pripraviť svoj e-shop na vianočnú sezónu.

Na záver článku sme pre vás pridali aj 6 zaujímavých postrehov, ktoré sme si odniesli z akceleračných školení MastersGate Academy.

 

E-shopári z BiznisWebu doporučujú

Sekcia TIP na darček

Majitelia e-shopu Originalnehracky.sk, odporúčajú sekciu Tip na darček. Do nej vyberte, napr. cez blok Zobraziť produkt z, top produkty z jednotlivých kategórií.

Facebook obchod

Stačí na svojej FB stránke pridať kartu Obchod a nastaviť všetko potrebné, napr. typ a menu obchodu a hneď môžete začať s pridávaním produktov z e-shopu. FB obchod odporúča waterfall-products.cz.

Vianočné prekvapenie

Prekvapenie k Vianociam patrí. Dotvorte vianočnú atmosféru a ukážte svojim zákazníkom, čo pre vás znamenajú, ako napr. NaturShop.sk.

Zákaznícky servis

Podľa liliana.sk je nutné byť online v čase, kedy chcú vaši zákazníci nakupovať. Okrem predĺženej pracovnej doby predĺžte aj čas na vrátenie tovaru.

Segmentovaný e-mailing

Predpokladom je podľa oxalisdessous.sk dokonale poznať svoju cieľovú skupinu. Uvidíte, že čas investovaný do mailingu sa vám mnohonásobne vráti.

 

Zopár ďalších tipov z MastersGate Academy

 

1. Odporúčame stiahnuť výsledky zaujímavej štúdie DNA zákazníckej skúsenosti.

2. Ak vám nevyjde vianočná sezóna podľa predstáv, nezúfajte, udomácnil sa u nás trend povianočných výpredajovMinulý rok stúpol predaj v tomto období o 15 %.

3. Top “darčekové” vyhľadávania:

✭ darčeky pre mužov, darčeky pre ženy, darček pre babičku, darček pre mamičku,

✭ priania k vianociam, best darčeky pinterest, vianoce tipy na darčeky, vianočné hry, zážitkové darčeky, originálne darčeky, Vianočné prianie.

4. Remarketing funguje aj offline, preto sa oplatí svojim zákazníkom pribaliť aj darčekové certifikáty či zľavové kupóny, ktoré môžu darovať.

5. Vianočné tipy (nielen na darčeky) hľadáme aj na Youtube:

✭ ako baliť darčeky, ako zabaliť vianočné darčeky, ako vyrobiť vianočné darčeky

✭ ako prežiť vianoce, ako si vyzdobiť izbu na vianoce.

6. Stiahnite si Holiday Season Checklist pre inzerentov v Ads.

 

 

Prajeme vám okrem vydarenej vianočnej sezóny aj veľa dôvodov na úsmev ツ.

Váš BiznisWeb tím.

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať