Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Letný update FLOX 3

letný update FLOX 3, novinky pre e-shopy a webstránky od BiznisWebuAk ste svoj e-shop či webstránku vybudovali cez CMS FLOX od BiznisWebu, prečítajte si, aké novinky pribudli s posledným updatom.

Nové funkcie a vylepšenia FLOX 3

1. GDPR modul

Najočakávanejší update priniesol 3 nové funkcie:

⇢ Zlúčenie súhlasov pre zaslanie údajov do produktových porovnávačov v objednávke,

⇢ Report osobných údajov,

⇢ Vytvorenie newslettera pre potvrdenie odberu noviniek e-mailom.

>>> Doporučujeme prečítať nové podmienky pre príjem newslettera v aktualizovanom návode Novinky e-mailom – Newsletter <<<

2. MailChimp

Každá jazyková verzia sa správa ako samostatný e-shop s vlastným zoznamom členov. Kontakty sa však nezoskupujú, ak  zákazník vytvorí objednávku v CZ verzii a následne v SK, jeho mail bude evidovaný v oboch zoznamoch. Ak použijete priamo MailChimp formulár pre prihlasovanie k odberu noviniek mailom pre jednotlivé jazykové verzie, pre každý jazyk budete mať neregistrovaných používateľov evidovaných samostatne. Updatom sa tiež celkovo zlepšila synchronizácia dát

3. Kategórie

Hromadné priraďovanie produktov do kategórií s možnosťou začleniť produkt do viacerých kategórií súčasne. Pribudla tiež drobková navigácia pre kategórie.

 

Prečítajte si aj nové články na blogu:

Ako upraviť šablónové e-maily v CMS FLOX od BiznisWebu

Nultá pozícia na Google

Letné inšpirácie pre vaše podnikanie

Ako dostať svoju internetovú reklamu na televízne obrazovky? (diel 2/3)

 

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať