Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

E-shopové integrácie pre váš online úspech

E-shopy na BiznisWeb.sk majú k dispozícii jednoduchý, ale výkonný nástroj na správu svojich online aktivít, čo ich posúva vpred v konkurenčnom svete online predaja.

BaseLinker a BiznisWeb spájajú svoje sily, aby ponúkli nový stupeň pohodlia a efektivity pre e-shopárov. Táto symbióza prináša mnoho výhod tým, ktorí sa venujú podnikaniu na internete. Online predaj neustále rastie a preto je dôležité mať efektívne nástroje na správu vášho e-commerce biznisu.


Baselinker - homepage banner
Viac na BaseLinker homepage
BaseLinker logo

Motto BaseLinker: jeden systém, veľa výhod

Integračná platforma BaseLinker je jednoduchý, ale výkonný nástroj, ktorý uľahčuje každodenné operácie a zvyšuje efektivitu e-shopov. Systém umožňuje obchodníkom spravovať skladové zásoby, online trhoviská, objednávky a zásielky na jednom mieste.
Okrem toho pomáha rásť e-shopom v nových predajných kanáloch a expandovať do zahraničia.

Aktuálne ponúka viac ako 1000 integrácií!

Znížte si náklady podnikania, automatizujte procesy a zvýšte vaše tržby

Vyberte si z bohatej ponuky integrácií a používajte tie, ktoré vyhovujú vašej firme. Za jedno predplatné získate prístup k všetkým obľúbeným online trhoviskám, obchodom, dopravcom a účtovným systémom.


BaseLinker.com ponúka integrácie s viac ako 160 populárnymi marketplaces, vrátane Allegro, Alza, Amazon, Kaufland, Alza, Mall a ďaľšie.

Využite aktuálne akcie BaseLinkeru

BaseLinker pripravil pre majiteľov e-shopov dve veľmi zaujímavé akcie:

BaseLinker zalistuje na Kaufland Marketplace 1000 produktov z vášho e-shopu. Viac o ponuke.

BaseLinker zalistuje na Allegro 1000 produktov z vášho e-shopu. Viac o ponuke.

Je pravdepodobné, že týmito dvomi ponukami sa akcie BaseLinkeru nekončia, naopak v blízkej dobe BaseLinker predstaví nové akcie pre tých, ktorí by si chceli vyskúšať vstup na marketplace. Bezplatne môžte využiť vždy len jednu akciu.

Cenník BaseLinker 2024
Viac v cenníku BaseLinker

Centralizovaná správa

Synchronizujte svoje dáta v reálnom čase! Prehliadajte a upravujte svoje ponuky hromadne na rôznych predajných marketplacoch. Môžete sa rozhodnúť, či budete vybavovať objednávky v administrácii BaseLinker alebo vo vašom e-shope.

BaseLinker prepája objednávky z marketplaces do e-shopu a znižuje tak zásoby zakúpených produktov. Prípadne nemusíte používať možnosť prepájania a ponechať celé spracovanie v Správcovi objednávok BaseLinker.

Správce Marketplace - BaseLinker

Viac o správcovi Online trhovísk

Ako začať?

Ak chcete začať využívať výhody spojenia BaseLinker.com a BiznisWeb.sk, postup je jednoduchý. Vytvorte si testovací účet na oboch platformách. Pre vyskúšanie služieb nie je potrebné zadávať údaje z kreditnej karty alebo nastaviť fakturáciu prevodom.

BaseLinker: Testujte služby, integrácie a funkcie zadarmo po dobu 14 dní.
Táto ponuka je ideálna pre začiatočníkov v e-commerce, nové firmy, ale aj pre veľkých hráčov, ktorí chcú otestovať nové predajné kanály.

Vyskúšajte BaseLinker zadarmo:

BiznisWeb: Tvorbu e-shopu alebo webstránok vo verzii Premium môžete testovať 30 dní zadarmo. Dáta, ktoré ste naplnili v novom e-shope počas doby testovania, ostanú zachované aj po objednávke BiznisWebu.

Vyskúšajte BiznisWeb zadarmo:

Po zaregistrovaní do BaseLinkeru si klient vyberie v admin paneli BaseLinker zo zoznamu e-shopových integrácií možnosť ByznysWeb/BiznisWeb a vyplní v profile potrebné údaje z administrácie svojho e-shopu v BiznisWebe (návod na pridanie nového API tokenu pre Baselinker). S pomocou tohto tokenu si môžte aktivovať hociktorú zo služieb z ponuky Baselinker.

Služba je dostupná pre klientov BiznisWeb.sk balíčkami Biznis a Premium.

Školenia a podpora BaseLinker

Využite školiace návody a podporu poskytovanú v BaseLinker.com. Dobré pochopenie všetkých funkcií a možností vám pomôže získať maximálnu hodnotu zo svojej integrácie. Preto BaseLinker pravidelne organizuje aj bezplatné webináre pre svojich klientov, zamerané na konkrétne business situácie.

Na ktorý marketplace sa vybrať na začiatok?

Pred vstupom na nový trh prostredníctvom marketplace zistite, ktoré trhy sú pre váš typ tovaru najlepšie. Skúmajte trendy, preferencie zákazníkov, ceny a konkurenciu na danom trhu. Spravte si prieskum a porovnanie jednotlivých marketplacov. 

BaseLinker ČR & SR, v spolupráci s inými partnermi, zastrešil vytvorenie kompletného sprievodcu pre online trhoviská na Slovensku a v Českej republike.

Nájdete v ňom porovnanie 18 najpopulárnejších online trhovísk pre e-shop.

Sťahujte zadarmo tu ➡️ https://go2marketplaces.cz/

avatar
Autor: Jakub Chramosta Sales & Marketing manager BaseLinker CZ/SK/SI, organizátor BaseLinker EXPO. LinkedIn BaseLinker, Facebook BaseLinker

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať