Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Odberné miesta a adresné doručenie DEPO.sk pre váš e-shop

Aké možnosti dopravy ponúknuť zákazníkom v e-shope ?Príjem a výdaj zásielok z e-shopov cez Depo.sk

Systém na tvorbu e-shopov BiznisWeb.sk ponúka rôzne napojenia e-shopu na dopravcov a odberné miesta a jedným z nich je aj DEPO.sk

Je to sieť 600 výdajných miest po celom Slovensku, ktorá ponúka aj možnosť adresného doručenia a doručenie do Alzaboxov, ktoré sú k dispozícii 24/7.

To všetko umožní vašim zákazníkom vyzdvihnúť si svoj balíček vtedy, keď im to vyhovuje a to dokonca aj v menších mestách. Výdajné miesta totiž sídlia v novinových stánkoch spoločnosti Mediaprint Kapa.

Hlavné výhody DEPO.sk

1. Nižšie náklady

Vďaka DEPO.sk výrazne ušetríte na režijných nákladoch za priestory výdajne, mzdy, energie a poplatky za napojenie e-shopu. SMS notifikácie pre zákazníkov sú súčasťou modulu. Poistenie zásielok máte v zmluvnej cene.

Využívanie služby DEPO na odosielanie a doručovanie zásielok je skutočne jednoduché a pre konečného zákazníka veľmi výhodné.  Množstvo výdajných miest má otváraciu dobu od 5:00 do 21:00, vďaka čomu majú zákazníci voľnosť a časovú flexibilitu pri vyzdvihnutí svojej zásielky. Výdajné miesta sa z veľkej miery nachádzajú v rôznych obchodných centrách, supermarketoch a hypermarketoch, čo garantuje pohodlnú dostupnosť vrátane parkovania a stabilné otváracie hodiny.

2. Komfort

Pre zákazníkov to znamená žiadne prispôsobovanie kuriéroviVýdajné miesta Mediaprint Kapa stále pribúdajú. Zásielka počká na vyzdvihnutie zákazníkom 7 kalendárnych dní. Okrem toho ponúka aj doručenie do Alzaboxov pri vyplnení Client ID v administrácii e-shopu.

Skvelé je, že vaše zásielky môžete odovzdať na všetkých 600 výdajných miestach na Slovensku. Zákazníci si pri výbere doručenia zásielky zvolia službu DEPO – výdajné miesto. Následne si vyberú odberné miesto v ktorom si svoju zásielku vyzdvihnú. Alebo si vyberú DEPO-adresné doručenie, kde zadajú adresu, na ktorú si želajú doručiť zásielku.

3. Výhodné ceny

Nech sa páči, porovnajte si ceny zásielok v službe DEPO.sk

Ako nastaviť DEPO.sk vo vašom e-shope v BiznisWeb.sk ?

Služba DEPO.sk je dostupná v týchto balíčkoch BiznisWeb.sk: Biznis a Premium.

Ako pridať možnosť doručenia DEPO.sk do e-shopu?

Nech sa páči, pripravili sme pre vás návod.

V skratke:

Prihlasovacie údaje pre prístup k API získate po registrácii svojho e-shopu na DEPO.sk.

1. V sekcii NASTAVENIA / ROZŠÍRENÉ MOŽNOSTI DOPRAVY vyberte DEPO, zaškrtnite Aktívne a uložte:

depo.sk - aktivácia možnosti doručenia v eshope
Aktivácia možnosti doručenia DEPO.sk v sekcii Rozšírené možnosti dopravy.
Depo - api v BiznisWeb.sk
Depo – API v BiznisWeb.sk. Ak chcete používať widget od DEPO.sk a zároveň aj doručovanie do Alzaboxov, kontaktujte DEPO.sk pre získanie Client ID.

2. Pridajte DEPO do možností dopravy. V sekcii NASTAVENIA / OBJEDNÁVKY / DORUČENIA vytvorte NOVÝ SPÔSOB DORUČENIA s názvom Depo. Nastavte cenu a podmienky dopravy podľa pripraveného návodu. V kolonke ROZŠÍRENÉ MOŽNOSTI DOPRAVY vyberte Depo a uložte.

depo.sk - aktivácia DEPO.sk v eshope

Veríme, že so službami DEPO.sk budete spokojní vy aj vaši zákazníci.

podpis-sk
Ako vytvoriť úspešný eshop, čo predáva?
avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať