Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Ako získať viac konverzií z e-shopu a webstránky

Máme pre vás ďalšie tipy, ako môžete svoje podnikanie vylepšiť aj hneď.

Nech sa páči, inšpirujte sa ツ

Tipy, ako získať viac konverzií z e-shopu alebo webstránok

Úpravy na mieru

Responzívny webdizajn je v dnešnej dobe samozrejmosťou. Ak premýšľate o tom, ako vylepšiť dizajn e-shopu, spojte sa s nami telefonicky alebo e-mailom. Odporúčame pozrieť sa na najnovšie šablóny pre e-shop z našej dielne, ktoré naši programátori odladili špeciálne pre maximalizáciu konverzií.

Ako pripraviť e-shop na vianočnú sezónu

Overené tipy od skúsených e-shopárov z BiznisWeb.sk a ByznysWeb.cz pomôžu pripraviť aj váš e-shop na vianočnú sezónu. Prečítajte si seriál, ako získať viac objednávok.

Video

Video obsah využívajte na prezentáciu svojho podnikateľského príbehu, ale tiež na odprezentovanie konkurenčných výhod či návodov na manipuláciu s vašimi produktmi. Nezabudnite však každé 1 video z vašej dielne optimalizovať. Odporúčame rozhovor s Jakubom Ovesným ⇢ Ako na SEO pre video.

FAQ

Sekcia Častých otázok a odpovedí (FAQ) by mala mať čestné miesto aj vo vašej obsahovej stratégii. Prečo? Pretože pomáha budovať dôveryhodnosť, zlepšuje vzťahy so zákazníkmi, ale najmä… eliminuje počet telefonátov, reklamácií a šetrí váš čas. Prečítajte si viac o význame FAQ na webe.

Doprava zadarmo

Podmienky pre získanie dopravy zadarmo nastavíte v BiznisWeb.sk pre každú jazykovú verziu zvlášť. Motivujte svojich zákazníkov, aby si objednali viac.

Expanzia

Plánujete osloviť aj zákazníkov na ďalších trhoch s veľkým potenciálom a ponúkať svoje produkty napr. v Maďarsku, Rumunsku alebo Bulharsku? V BiznisWeb.sk máme aj tieto jazykové verzie.

Oslovil vás niektorý z dnešných tipov?

Ak nie, ešte stále je tu možnosť využiť bezplatnú SEO pohotovosť, ktorú klientom BiznisWeb.sk ponúkame zadarmo. V prípade, že ste svoj e-shop či webstránku vybudovali BiznisWeb.sk, aj vám pomôžeme odhaliť silné a slabé stránky vášho podnikania.

Pohodový zvyšok dňa prajeme,

váš BiznisWeb tím ツ

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať