Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

PPCEE – stredoeurópske know how pre ambiciózne eshopy ako na ️ tanieri

V pondelok 28. októbra 2019 nájdete najväčšiu koncentráciu online marketérov a PPC špecialistov z regiónu strednej a východnej Európy v Bratislave. V Ateliéri Babylon sa ich na konferencii PPCEE zíde okolo 200.

Program PPCEE je do veľkej miery zameraný práve na segment ecommerce, a preto veľmi užitočný pre majiteľov alebo marketérov e-shopov. Trinásti spíkri zo šiestich krajín zaručujú praktické a inšpiratívne poznatky, ktoré vám pomôžu pracovať na online marketingu pre váš e-shop zasa efektívnejšie.

Konferencia PPCEE

Pre všetkých klientov BiznisWeb.sk platí 15 % zľava, stačí pri kúpe lístka zadať kód, ktorý nájdu v newsletteri.

Z 🇳🇴 Nórska príde na PPCEE prednášať Regine Hemre, šéfka PPC v agentúre Synlightet. Jej prednáška o last minute tipoch na to, ako vyhrať v display reklame tieto sviatky (Black Friday, Vianoce, výpredaje), príde v predvianočnom období pre eshopy viac než vhod.

Spoluzakladateľ 🇭🇺 maďarskej agentúry Growww digital Lászlo Szabó publikum presvedčí, že v priemernom Google alebo Facebook reklamnom účte je potenciál na zlepšenie až o 40 %. Overili si to na základe viac než 800 auditov, ktoré v agentúre robili. Growww digital je jedna z najúspešnejších agentúr v strednej Európe a hrdí sa priemerným 80 % rastom svojich klientov v posledných rokov, z ktorých väčšina sú práve eshopy.

Výkonný riaditeľ 🇦🇹 rakúskej agentúry Slopelift Konstantin Kasapis zas prezradí, ako zvýšili predaje eshopu dm drogerie cez Google Shopping o celú tretinu.

Dalibor Klíč, ktorý sa stará v Google ČR 🇨🇿 o najväčších retailových klientov, nasmeruje našu pozornosť na najväčšie príležitosti na rast v ecommerce v 2020. Prezradíme, že sa sústredí práve na kvalitu feedov.

Spíker spoza rieky Moravy, Adam Šilhan🇨🇿 českého igloonetu, zdvihne varovný prst nad tým, aby sme nenechali robotom pri automatizácii kampaní úplne voľné ruky, lebo ľahko môžu zabudnúť hoci aj na celú kategóriu produktov eshopu.

Matej Tomašovský z Berlin Brands Group ukáže, ako hľadajú 4 🇸🇰 slovenskí PPC experti efektivitu na 8 trhoch v CEE pri správe veľkých eshopov ako electronic-star.sk, klarstein.sk a famtastic.sk.

Okrem spomenutých sa môžete tešiť na ďalších siedmych spíkrov zo Slovenska 🇸🇰, Českej republiky 🇨🇿 a Bulharska 🇧🇬.

Podujatím bude sprevádzať obľúbený moderátor Jano Gordulič a po dni praktických prednášok sa môžete tešiť na divokú afterku, na ktorej vystúpi najznámejšia slovenská DJka B-Complex. V cene lístka je samozrejmosťou aj kvalitný merch, chutný catering a prestávky na kávu.

 

Kúpte si svoj lístok čo najskôr. Z konferencie je predaných 60 % lístkov a rýchlo sa míňajú ďalšie.

Ak ste svoj e-shop vytvorili v BiznisWebe, v newsletteri nájdete kód pre uplatnenie 15 % zľavy.

https://www.ppcee.eu/vstupenky

 

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať