Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Letný update BiznisWebu

Už ste si stihli dopriať zaslúžený oddych alebo vás dovolenka len čaká? Naši programátori nezaháľali a pripravili pre váš e-shop ďalšiu porciu noviniek a vylepšení, s ktorými sa počas uhorkovej sezóny môžete detailne zoznámiť. Preto, ak ste svoj e-shop vytvorili v BiznisWebe, čítajte ďalej ツ.

letný update BiznisWebu

Čo je nové v BiznisWebe?

Mapy.cz

Mapu svojej prevádzky či pobočky môžete na web vložiť  nielen cez widget Google Maps, ale už aj cez widget Mapy.cz. Tie sú napríklad v Čechách stále populárnejšie ako Google mapy.

Slovak Parcel Service

Priame napojenie e-shopu na Slovak Parcel Servis šetrí, ako všetky priame napojenia vo FLOXe, váš čas i peniaze. Môžete si vybrať, či chcete štítky vytvárať priamo v administrácii svojho e-shopu, alebo cez portál SPS.

Glami

Fashion e-shopári, radujte sa :). Ak k svojim produktom uvádzate aj materiál a zloženie, pribudnú tieto parametre aj do Glami XML feedu.

Okrem noviniek sme vylepšili aj:

Google Maps

Každý blok si vytvorí obrázok mapy a uloží do súborov. Na vašom webe sa miesto mapy zobrazí obrázok. Mapa sa nahrá až po kliknutí na obrázok, čo pomôže výrazne eliminovať záťaž na servery a zrýchli načítanie vášho e-shopu.

Lazyloading

Viete, čo je Lazyloading? Technológia, prostredníctvom ktorej sa napr. obrázok na webe načíta až v tom momente, kedy sa k nemu návštevník prescrolluje. A keďže pomáha zrýchliť váš web, pridali sme ju aj do FLOXa.

Klonovanie

Upravili sme aj funkciu Klonovanie alebo kopírovanie produktov s rovnakými vlastnosťami.

 

Prajeme vám krásne a pohodové letné dni.

Váš BiznisWeb tím ♡

 

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať