Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Recenzia na SEO nástroj, vďaka ktorému sme s originalnehracky.sk vyrástli a stále sa zlepšujeme

Zaujíma vás, na akej pozícií sa nachádza váš e-shop či webstránka vo vyhľadávačoch a chcete pochopiť, ako to všetko funguje? Ktoré kľúčové slová sú pre vás vhodné a na ktoré podstránky vôbec necielite návštevy? Collabim je komplexný SEO nástroj ako pre začiatočníka, tak aj pokročilého e-shopára. Veľa ho využívajú reklamné agentúry, marketéri a freelanceri. Collabim ponúka aj balík pre e-shopárov, ktorí majú len jeden e-shop a to je veľká výhoda možno práve pre vás. Navyše, Collabim okrem množstva funkcií šetrí aj váš čas.

A presne to sú tie dôvody, prečo práve prostredníctvom Collabimu analyzujeme svoje e-shopy originalnehracky.sk a jutro.sk.

prečo používať Collabim - recenzia od originalnehracky.sk a jutro.sk

Prečo by sme odporúčali Collabim.cz?

➕ Analýza stránok a podstránok

➕ Meranie pozícií kľúčových slov

➕ Možnosť zistiť kľúčové slová konkurencie

➕ Evidencia spätných odkazov

➕ Práve testujú nový Collabim s ďalšími funkciami

Taste Collabim – webinár o SEO a PPC

 

Aké má Collabim.cz nevýhody?

➖ Na prvý pohľad možno nie príliš intuitívne ovládanie, ale ako sme sa z kuloárov dozvedeli, pracuje sa na novej verzii.

➖ Počet kreditov, ich dobíjanie a cena sú nezrozumiteľne vysvetlené, preto by sme prijali podrobnejšiu nápovedu, resp. možno ideálne videonávod.

➖ Chýbajú presné návody na aplikáciu pokročilých funkcií, ale podľa informácií od CEO Collabimu, Dalibora Jaroša, sa už intenzívne pracuje na novej sekcii FAQ. Ak by ste hľadali detailnejší popis jednotlivých funkcií, k dispozícii sú spomínané webináre.

 

Ku Collabimu sme sa dostali úplnou náhodou a hneď sme si ho obľúbili. Je super, že na začiatku si ho môžete vyskúšať zadarmo a pochopiť, čo všetko dokáže. Hlavne pri tvorbe e-shopu či webstránky je to kľúčový program, vďaka ktorému postavíte web na základoch SEO bez akýchkoľvek vopred nadobudnutých vedomostí.

 

Najviac nás na tomto systéme zaujali dve kategórie:

  • kategória „Stránky“, ktorá vám podrobne vysvetlí, čo máte robiť a ako pracovať s kľúčovými slovami
  • a kategória „Konkurencia“, kde si môžete pridať webstránky svojej konkurencie a hneď uvidíte ich pozície vo vyhľadávači na vami pridané kľúčové slová. To je skvelý spôsob, ako zistiť, že vaša konkurencia má katastrofálne SEO a predáva hlavne vďaka PPC alebo naopak väčšinu návštev generujú vďaka dobrým pozíciám vo vyhľadávaní.

 

Preto, ak práve vytvárate svoj e-shop, investíciu do Collabimu rozhodne odporúčame.

 

K tejto téme by vás mohlo zaujímať:

Ako vytvoriť konkurencieschopný e-shop s tovarom na sklade a rozpočtom do 5000€?

Recenzia na e-shopový systém, vďaka ktorému sme s originalnehracky.sk vyrástli a stále sa zlepšujeme

Recenzia knihy E-shop od nápadu po úspech

avatar
Autor: Andrej a Michal Bugeľovci Andrej (vľavo) a Michal Bugeľovci prevádzkujú e-shopy originalnehracky.sk a jutro.sk. Značku originalnehracky.sk založili v roku 2013 a dnes patrí medzi lídrov na slovenskom trhu.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať