Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Ako vybrať tie správne kľúčové slová

kľúčové slová, hustota kľúčových slovAko ste na tom so zoznamom kľúčových slov? Aktualizujete ho pravidelne? Kde hľadáte tie správne keywords pre váš e-shop, blog či webstránku?

Výber správnych kľúčových slov je pre vaše podnikanie na internete veľmi dôležitý. Nikto nechce svoje peniaze vyhadzovať len tak von oknom. Ani vy, však?

Preto sme pre vás pripravili 2 nové návody, v ktorých budete váš zoznam kľúčových slov naozaj potrebovať.

Chcete zlepšiť pozície svojho webu vo výsledkoch vyhľadávania? Dajte si záležať na výbere tých správnych kľúčových slov a relevantnom TITLE:

1. Klúčové slová

Vo vašom internetovom obchode či webstránke vo Flox 3 ich zakomponujte do nadpisov stránoknázvov produktovTITLEURL identifikátorovsamotného obsahuanchor textovalternatívnych tagov k obrázkom aj do rozcestníkov. Zoznam kľúčových slov využijete nielen pri optimalizácii pre vyhľadávače, v rámci PPC či linkbuildingu, ale aj pri vytváraní štruktúry menu a štruktúry stránok. Tak smelo do toho, nájdite aj vy tie NAJ kľúčové slová pre svoj biznis ⇨ Ako zvoliť správne kľúčové slová  Začnite s premakaným zoznamom kľúčových slov.

2. Title a SEO

Title je jedným z najdôležitejších prvkov kvalitného SEO. Jeho úlohou je návštevníkov webu, a tiež samotný Google, čo najvýstižnejšie informovať o obsahu na konkrétnej stránke. Aká je jeho ideálna dĺžka, optimálny formát, kde vo FLOX 3 môžete TITLE vyplniť a kde všade sa na internete zobrazuje? Odpovede a praktické rady nájdete v návode ⇨ Význam TITLE pre SEO.

 

Veríme, že pripravené návody vám pomôžu nielen pri tvorbe zoznamu a hľadaní kľúčových slov, ale tiež pri zisťovaní kvality kľúčového slova a následne pri samotnej tvorbe trefných predajných textov pre váš web či blog.

A práve umeniu copywritingu a samotnej tvorbe textov, ktoré chytia vašich zákazníkov nielen za srdce, ale najmä za peňaženku, sa dozviete viac aj na konferencii esko2017.

predaj lístkov na konferenciu esko2017

 

Tešíme sa na Vás a prajeme príjemný deň 🙂

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať