Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Prázdninové čítanie pre e-shopárov a podnikateľov

prádzninové čítanie pre e-shopárov a podnikateľovPozdravujeme vás v tento letný deň,

ako ste na tom s letnou dovolenkou? Už ste si zaslúžený oddych dopriali alebo vás ešte len čaká :)?

Aby ste aj počas ciest mali k dispozícii hodnotné čítanie, ktoré pomôže vášmu podnikaniu v ďalšom rozvoji, pripravili sme pre vás zoznam zaujímavých článkov zo zdrojov, ktoré rozhodne odporúčame sledovať pravidelne.

☞ INŠPIRATÍVNE ČLÁNKY PRE ROZVOJ VÁŠHO PODNIKANIA A E-SHOPU

  1. Každý správny e-shopár je zároveň marketér. Preto nezaškodí oprášiť svoje vedomosti a prejsť všetky dostupné diely Príručky marketéra.
  2. Aj po odhlásení z odberu e-mailov dokážete používateľov opäť osloviť a zaujať. Konkrétny príklad, ako znovu získať neaktívnych odberateľov od pilných včielok zo Včeliště.cz.
  3. Stále neviete, či má význam orientovať sa na tvorbu rôzneho obsahu pre Google? Rozhodne áno. V článku PIZZASEO sa dočítate aj zaujímavý fakt, že na 34 % kľúčových slov sa vo výsledkoch zobrazí aj obrázok.
  4. Ako vytvoriť skvelú prezentáciu, ktorou zaujmete svojich zákazníkov, ale aj nadriadených? Inšpirujte sa tipmi od Juraja Saska.
  5. Okrem letných biznis tipov do ucha, ktoré vybrala naša copywriterka Daniela Mudráková, odporúčame sledovať aj Marketing Backstage Kamila Aujeského.
  6. Všetkého s mierou – to platí aj na sociálnych sieťach. Ako nenaštvať a nestratiť svojich fanúšikov prehnanou propagáciou? Odpovede hľadal prieskum Sprout Social.
  7. Aby vám neunikla žiadna novinka z BiznisWebu, odporúčame FLOX poradňu na Facebooku.

Máte aj vy zaujímavé zdroje z domácej e-commerce scény, ktoré vám pri podnikaní na internete pomáhajú?

Budeme radi, ak sa s nami o ne podelíte v komentároch na Faceboku :).

Prajeme pohodový zvyšok dňa. podpis-sk

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať