Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Zaujímavé Ebooky zdarma, ktoré musíte mať

biznisweb knižnica - knihy o online marketingu a podnikaní na interneteDnešná doba je príliš rýchla,  kto s ňou nestíha, nemá chuť a záujem sa učiť nové veci, s veľkou istotou uviazne v určitom bode a ďalej sa nedostane. Nie je šanca profitovať a rásť bez toho, aby sme sa vzdelávali a pracovali na sebe. Ťažko niekto bude žiť z toho, čo sa pred rokmi naučil. A čo vy? Urobili ste tento rok už niečo pre vaše e-shopárske vzdelanie? Máme pre vás pár tipov,  s ktorými určite uvidíte nové možnosti vo vašom biznise.

My máme to šťastie, že u nás vo firme chodí pravidelne kuriér so zaujímavými kúskami, ktoré šéfko, Peťo Polakovič “uloví” na internete. Okrem toho sem-tam absolvujeme nejaké to školeníčko, nakopávačky či workshopy z Pricemanie (na ktoré majú klienti BiznisWebu 15% zľavu, zľavový kód sa nachádza v administrácii webu, v sekcii Nastavenia – Výhodné ponuky) alebo zbehneme do Voices, príp. najbližšie sa tešíme na Visitalk priamo u nás v Trenčíne, alebo na Eshopsummit 2017.

A ak máme oči otvorené, občas sa pritrafí, že narazíme na nejaký skvelý e-book zdarma alebo youtube videjko. Radi sa dnes s vami o ne podelíme. Vybrali sme prehľad ebookov zdarma a youtube kanálov, bez ktorých sa podľa nás nezaobíde žiadny úspešný e-shopár či podnikateľ.

ebooky zdarma od Včeliště.czEbooky od Včeliště.cz

Na všetkých BiznisWebákov čaká v administrácii e-shopu či webstránky 10% zľava na Tréning obsahového marketingu.

No okrem toho pilné včielky zo Včelišťa pracujú aj na ebookoch zdarma. Skvelé je, že e-booky nielen o marketingu pravidelne pribúdajú.

Vyberte si na http://vceliste.cz/publikujeme/.

 

Facebook náš každodenný

Poznáte SocialSprinters? Okrem vývoja vlastných aplikácií, ktoré vám z Facebooku privedú nových fanúšikov a zákazníkov, sa vyznajú aj vo Facebook súťažiach a presne vedia, ktoré príspevky zaručene zaujmú pozornosť vašich fanúšikov. Preto, ak hľadáte tipy na posty, ktoré vám získajú lajky, zdieľania a fanúšikov, odporúčame ebook 20 brilantných nápadov na príspevky, ktoré fungujú vždy.

Visibility

Kvalitné slovenské ebooky s naozaj pútavou grafikou nájdete na https://visibility.sk/e-booky/. Či ste začínajúci e-shopár, alebo svoj biznis už nejaký ten rôčik prevádzkujete, určite si vašu elektronickú knižnicu rozšírte o tieto kúsky.

Sledujte Visibility na Youtube, online webináre, stoja za to!

Pricemania

Viete, aké sú najčastejšie chyby pri prevádzkovaní e-shopu? Vďaka ebooku Michala Krála sa im môžete vyhnúť. Ak vo vašej zbierke tento e-book ešte chýba, rýchlo to napravte.

Kamil Aujeský

18 strán od profíka, ktorý v roku 2015 vyhral súťaž Bloger Roka, prečítate za 10 minút. Stiahnite si kratučký e-book a spoznajte základné princípy online marketingu. Kamila odporúčame sledovať aj na Youtube, prihláste sa na odber Marketing Backstage videí.

Eshop Kniha

Do 30.6.2017 platí akcia pre všetkých klientov BiznisWeb, v rámci ktorej máte možnosť získať skvelú Eshop Knihu od Jana Kalianka zdarma. Viac podrobností nájdete aj na našom blogu o podnikaní na internete.

Aka-tika-gramatika

Doba je rýchla a tak vyzerá aj naše písomné vyjadrovanie. V mobiloch máme prediktívny text, ktorý rozmýšľa za nás, vo worde máme kontrolu pravopisu, ale aj tak nás niekedy potrápi špecifické skloňovanie.

Napríklad také nevinné slovo e-mail 🙂 Tak schválne, viete, podľa akého vzoru sa skloňuje mail?

Chýbajúce interpunčné znamienka sme ešte ako-tak schopní tolerovať, ale hrúbky na profi e-shop či webstránky nepatria. Odporúčame preto pravopisný e-book od našej copywriterky Daniely Mudrákovej alebo pravopisný ebook od Visibility.

Záznamy z konferencií

Preferujete video obsah? Okrem pridania blogov do vašej RSS čítačky odporúčame sledovať popredných odborníkov aj na Youtube. Na ich kanáloch nájdete častokrát aj záznamy z konferencií či podujatí.

Nech sa páči, inšpirujte sa radami:

Ak sa moríte s nastavovaním PPC kampaní, odporúčame sledovať agentúru KOFEIN s.r.o.

Máte aj vy svoje obľúbené e-booky alebo youtube kanály, ktoré vám pri podnikaní na internete pomohli? Budeme radi, ak sa s nami o ne podelíte 🙂

  Prajeme prínosné čítanie a rýchle sťahovanie. podpis-sk

avatar
Autor: Jana Kvasnicová V BiznisWebe pracujem od r. 2009, začínala som na supporte, kde som mala skvelú príležitosť zoznámiť sa s reálnymi potrebami a otázkami podnikateľov či majiteľov e-shopov a webstránok. A preto sa snažím hľadať také témy, ktoré vám ponúknu užitočné odpovede. Máte iný názor? Budem vďačná za váš feedback - kvasnicova@biznisweb.sk :)

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať