Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Ako vytvoriť úspešný e-shop? Počúvajte svojich zákazníkov

Neviete, ako naštartovať svoj e-shop tým správnym smerom? Čo tak skúsiť riešenie, ktoré presne vie, ako získať zákazníkov, začať zarábať a navyše vám ušetrí peniaze?

Kde bolo, tam bolo

ako vznikol bizniswebPísal sa rok 2003. A ja s Jurajom Bystrickým, s ktorým sme v minulosti bojovali za lacnejší a výkonnejší internet na Slovensku, sme založili IRISOFT, s.r.o.

Systém pre tvorbu e-shopov a webstránok sme najprv ponúkali len pre slovenských klientov ako BiznisWeb.sk. V roku 2007 sme sa rozhodli expandovať aj na český trh ako ByznysWeb.cz. Postupne ako BizWebs.com do anglicky hovoriacich krajín.

Chcete si prečítať viac? – nech sa páči 🙂

Neradi trochárime, preto ponúkame všetko, čo potrebujete

Nahráme sa na gigantov, len nonstop sledujeme trendy a počúvame potreby našich klientov. Feedback od zákazníkov je pre nás tým najlepším hnacím motorom.

Za tie roky, čo sme na trhu, si u nás vytvorilo e-shop či webstránku až 5000 klientov. Zozbierali sme niekoľko tisíc e-mailov s návrhmi na vylepšenie nášho systému. A tak sme sa pustili do práce a po Flox 1 a 2 prišiel responzívny Flox 3.

Tvorba e-shopu je teraz presne taká, akú ju chceli mať naši klienti. Navrhli ju cez Knihu prianí.

Všetky e-shopy a webstránky pravidelne aktualizujeme. Momentálne ponúkame až 13 platobných brán a 3 splátkové systémy. Presne toľko totiž naši klienti považovali za najlepšiu možnosť pre svojich zákazníkov. Hlasovanie e-shopárov v BiznisWebe rozhodlo aj o unikátnom priamom napojení na dopravcov GLS, GEIS a Zásielkovňu či Uloženku.

Celý systém je vlastne výsledkom spoločnej práce BiznisWebu a našich klientov. Len tak im môžeme ponúknuť nové, užitočné funkcie, ktoré pomôžu pri rozvoji ich podnikania na internete.

Dobrý zákaznícky servis, to je základ

Zakladáme si na kvalitnej telefonickej podpore. Klienti, ktorí k nám premigrujú svoj e-shop od konkurencie, sú často prekvapení, že ich neodkazujeme len na FAQ. Až 93% všetkých telefonátov dokážeme vyriešiť  online, ešte kým je klient na linke. Zvyšok sú dizajnové úpravy alebo úpravy, ktoré vyžadujú zásah programátora.

zákaznícke hodnotenie - efektívny marektingový nástroj

veľmi nás teší, že zákazníci vedia našu prácu oceniť

Odmena za vernosť

Aj v online biznise platí zlaté pravidlo – o zákazníkov sa musíte starať. Naši klienti preto môžu získať 5% zľavu pri opakovanom prihlásení do svojho testovacieho e-shopu alebo webstránky. S ročným predplatným navyše 10% zľavu a pri 2-ročnom predplatnom dokonca 20% zľavu.

Prevádzkovatelia e-shopov alebo webstránok majú u nás možnosť odmeniť a hýčkať svojich zákazníkov prostredníctvom:

V dnešnej dobe je to nevyhnutnosť a skvelý spôsob, ako sa odlíšiť od konkurencie.

Výmahanie pohľadávok a zbytočné platby za nič? Povedali sme im NIE!

Nie je nič horšie ako keď vás po objednaní služby zahltí množstvo vyhrážok s informáciou, čo by sa mohlo stať, ak nezaplatíte. Týmto spôsobom sa úspešný biznis nerobí.

Našim cieľom je ponúkať kvalitné služby za primeranú cenu, resp. zdarma, a nie strpčovať život ďalším podnikateľom. Funkcie v jednotlivých balíčkoch nášho systému sme pripravili tak, aby nebol potrebný zásah programátora. Všetky doplnkové služby si u nás dokážete aktivovať sami. Od platobných brán a splátkových systémov až po nastavenie konverzných kódov alebo SEO. Príde nám neprofesionálne účtovať poplatky za rozšírenia, ktoré si klient môže sám aktivovať, ako napríklad meracie a “trackovacie” kódy.

Týmto spôsobom ušetríte aj za dizajn na mieru. Stačí vám 1 kliknutie na čarovnú paličku a razom máte nový, responzívny dizajn.

Je skvelé, keď vám tvorba e-shop systému vychádza maximálne v ústrety, nemyslíte? A to nielen, čo sa ceny týka, ale aj výberom funkcií.

Je dobré mať pri podnikaní spoľahlivého partnera, na ktorého sa môžete obrátiť vždy, keď to potrebujete.

Pridajte sa k tým, ktorí nám pomáhajú vytvárať biznis pre ľudí od ľudí! Je to naozaj ľahké, presne ako v našom videu:

avatar
Autor: Peter Polakovič Peter Polakovič je konateľom spoločnosti BiznisWeb s.r.o. a ByznysWeb s.r.o. Svoje bohaté skúsenosti a znalosti z oblasti tvorby e-shopov a webstránok, internetovej reklamy a správy reklamných kampaní neustále rozširuje. V teame zastáva aj úlohu hlavného zdroja pozitívnej energie, kt. z neho srší aj mimo "prevádzkových hodín" :D Baterky si o.i. dobíja paradoxne štúdiom, s manželkou Jankou a 2 synmi.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať