Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Bezpečný e-shop by mal byť štandardom

Náš záväzok pre vaše súkromie

V spoločnosti BiznisWeb.s.r.o. kladieme veľký dôraz na ochranu vašich osobných údajov. Rozumieme dôležitosti vášho súkromia a chceme vám poskytnúť spoľahlivú platformu, kde môžte budovať svoj e-shop alebo web bez akéhokoľvek zasahovania do vašich osobných údajov a údajov zákazníkov, ktorí nakupujú vo vašom e-shope.

Čo od nás môžete očakávať

Juraj Bystrický - CEO & CPO BiznisWeb.sk
Juraj Bystrický
CEO BiznisWeb s.r.o. a ByznysWeb s.r.o.

Nesledujeme vaše dáta, neanalyzujeme vaše aktivity a nezaoberáme sa analýzou vašich predajov. Naším hlavným cieľom je poskytovať vám kvalitné a efektívne nástroje, ktoré podporujú vaše online podnikanie.

Vaše dáta sú v bezpečí

Chceme zdôrazniť, že vaše dáta nie sú pre nás komoditou. Neposkytujeme vaše dáta tretím stranám bez vášho výslovného súhlasu. Veríme pevne v ochranu dát a súkromia našich klientov.

V BiznisWebe sme vždy kládli dôraz na bezpečnosť vašich údajov a dôveru našich klientov. Vaše informácie sú bezpečne uložené a využívame ich výlučne na poskytovanie našich služieb v úplnej súlade s našimi obchodnými podmienkami a politikou ochrany osobných údajov.

Malo by to byť štandardom

Áno, bezpečnosť vašich údajov by mala byť nepopierateľným štandardom. My sme sa zaviazali k tomu, že vašu dôveru si budeme vážiť a rešpektovať. Sme hrdí na to, že neposkytujeme vaše dáta bez vášho súhlasu tretím stranám a sústredíme sa na to, aby vaše informácie boli v maximálnom bezpečí.

Vytvorte si bezpečný e-shop s BiznisWeb.sk

Vyskúšať zadarmo

BiznisWeb.sk ponúka systém na jednoduché vytvorenie e-shopu a tvorbu webstránok.

Programujeme ho tak, aby spĺňal požiadavky slovenskej, českej a aj európskej legislatívy. Vrátane GDPR a podnikania v zahraničí.

Naša spoločnosť investuje do špičkových technológií zabezpečenia. Softvérová infraštruktúra BiznisWeb.sk je navrhnutá s dôrazom na najvyššiu úroveň bezpečnosti. Využívame moderné metódy šifrovania, ktoré zabezpečujú, že vaše dáta sú chránené pred neoprávneným prístupom.

Všetky vaše informácie sú u nás starostlivo ošetrené a zabezpečené na každej úrovni architektúry. Každá klientská databáza je oddelená a izolovaná od ostatných, čo znamená, že vaše dáta sú chránené pred preniknutím do iných účtov. Náš prístup k bezpečnosti je založený na najnovších odporúčaniach a postupoch.

Vytvorte si bezpečný e-shop s BiznisWeb.sk
Obr.: Vytvorte bezpečný e-shop s BiznisWeb.sk. Skúška zdarma.

Okrem toho sme postavili naše služby na spoľahlivej cloudovej platforme s vysokými bezpečnostnými štandardmi, kvalitným hardware a virtualizačnými technológiami, vďaka čomu dokážeme garantovať dostupnosť 99.9%. Dáta sú uložené na miestach, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolávali útokom a zabezpečili neustálu dostupnosť a integritu vašich informácií.

Vaša bezpečnosť a dôvera sú našou prioritou. Dôkladne monitorujeme a aktualizujeme naše bezpečnostné opatrenia, aby sme sa uistili, že vaše dáta sú v bezpečí. Máme skúsený tím odborníkov, ktorý dbá na najvyššie štandardy ochrany údajov.

Pri akýchkoľvek otázkach týkajúcich sa ochrany dát a súkromia nás neváhajte kontaktovať. Vaša dôvera v BiznisWeb.sk znamená veľa.

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať