Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Platobná brána Comgate pomáha k vyššiemu počtu dokončených platieb

Ponúknite vašim zákazníkom v e-shope aj bezhotovostné platby online a platby kreditnými kartami. Nakoľko správ od dopravcov, že pri doručovaní z e-shopov platbu dobierkou prestávajú ponúkať, neustále pribúda, platby kartou a bankovými tlačidlami sa stávajú najdôležitejšou platobnou metódou.

Comgate logo: platobná brána pre e-shop

Priaznivejší pomer dokončených platieb, nižšie poplatky.

Výpočet výhod platobnej brány Comgate, ktorá minulý rok prešla výrazným redesignom, je dlhý.

Aby platobná brána nekládla zákazníkovi do cesty k dokončeniu transakcie prekážky, ale naopak ho hladko doviedla k úspešnému dokončeniu – to bol cieľ dlhodobého vývoja a dôkladného testovania. Na jeho konci uzrela svetlo sveta platobná brána Comgate 2.0. Je najlacnejšia, zároveň e-shopu zvyšuje počet dokončených platieb.

Výber platobných metód

Na e-shope, ktorý využíva platobnú bránu Comgate, si zákazník pri platení môže vybrať – okrem klasických platieb kartou, Apple Pay a Google Pay využije aj tlačítka pre online bankové prevody troch veľkých slovenských bánk – Slovenskej sporiteľne, Tatra banky a VÚB banky. Výhodou týchto online prevodov je to, že obchodník dostává potvrdenie o zaplatení do niekoľkých minút.

Brána je pripravená aj na vašu expanziu do zahraničia – už teraz komunikuje 14 jazykmi a ponúka zaplatenie v 9 rôznych menách. Tu nájdete všetky funkcie platobnej brány Comgate .

Okrem platby kartou v e-shope ponúka Comgate aj online bankové prevody.

Hladký priechod platobnou bránou

K nárastu konverzií smerujú aj ďalšie funkcie platobnej brány Comgate. Zákazník sa v nej pohybuje novým grafickým prostredím, ktoré je čisté a prispôsobené mobilným zariadením. Priechod bránou je naplánovaný tak, aby bol čo najjednoduchší s možnosťou návratu v jednotlivých krokoch. To sa hodí v momente, kedy kupujúci napríklad chybne opíše údaj z karty alebo si proste len rozmyslí voľbu platobnej metódy. U nej mimochodom platí, že si zákazník môže vybrať priamo v bráne inú od tej, ktorú zvolil v prostredí e-shopu (napríklad zistí, že je pre neho na mobile jednoduchšie zaplatiť pomocou Google Pay miesto vypisovania čísla karty).

Prispôsobenie a spätná väzba

Platobná brána Comgate je prispôsobivá, takže sa v rôznych situáciách a pri rôznych užívateľov chová inak. Odlišnosti vychádzajúce napríklad z výšky transakcie alebo z typu zariadenia, na ktorom ju má zákazník otvorenú.

Dôležitou novinkou je možnosť zanechať spätnú väzbu – behom pohybu bránou aj po dokončení transakcie môže kupujúci ohodnotiť, ako sa mu platilo, prípadne napísať pripomienku. „Už sme z tohoto odkazu získali niekoľko skvelých postrehov, na ktoré by sme  inak nemali šancu prísť,“ zdôrazňuje význam tejto funkcie riaditeľ Comgate Jakub Ouhrabka.

Vývoj brány tak nekončí ani po jej spustení do ostrej prevádzky. Na obzore sú ďalšie novinky a platobné metódy integrované priamo do rozhrania brány.

Užitočné funkcie platobnej brány Comgate

  • nové grafické prostredie a logika priechodu bránou
  • jednoduchšie návratové funkcie
  • prispôsobenie sa brány situáciám a zariadením
  • možnosť spätnej väzby

Hladká integrácia platobnej brány do e-shopu

Nová platobná brána Comgate je plná užitočných funkcií a vlastností, naviac je najlacnejšia na trhu ( sadzobník poplatkov Comgate ).

Vzhľadom k plnej integrácii platobnej brány Comgate do e-shopového systému od BiznisWeb, bude implementácia rýchla a bez komplikácií. Ostatní e-shopári si Comgate do prostredia e-shopu jednoducho integrujú vďaka podrobnému popisu protokolu API.

Comgate ponúka uzatvorenie zmluvy s e-shopárom na diaľku

Platobnú bránu Comgate môžete začať používať bez nutnosti podpisu papierových zmlúv, bez úradného overovania podpisov alebo iného osobného kontaktu. Všetko prebieha prostredníctvom e-mailu a zadávaním údajov do klientského portálu.

aktivácia platobnej brány Comgate na diaľku bez potreby podpisovania papierových zmlúv
Platby kartami pomocou platobnej brány Comgate: e-shopári môžu uzavrieť zmluvu s Comgate na diaľku

Zmluvu o poskytovaní služby platobnej brány Comgate uzavriete online, stačia kópie dokladov totožnosti.

Začať môžete hneď

Vyskúšať platobnú bránu Comgate

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať