Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Newsletter – 10 benefitov video marketingu

Nezobrazuje sa vám tento newsletter správne? – kliknite sem.

benefity video marketinguProgramy, prostredníctvom ktorých môžete vaše videá upraviť a výhody video marketingu, sme vám predstavili na našom blogu o podnikaní na internete.

V nasledujúcej infografike nájdete stručné zhrnutie benefitov video marketingu.

  1. Video obsah naberá na popularite – Youtube dosahuje 4 miliardy videní denne a v súčasnosti je považovaný za 2.najväčší vyhľadávač, po Google. 55% respondentov uviedlo, že denne pozerá videá na Youtube.com. 34% zákazníkov nakúpi po prezretí videa a 48% zákazníkov verí online video reklamám.
  2. Lepšie osloví vašu cieľovú skupinu – video formát dokáže zvýšiť CTR až o 96%, o 80% zvyšuje konverzie v prípade, že umiestnite video na landing page. Oproti roku 2011 sa využívanie videa v online marketingu zvýšilo o 70%.
  3. Video sa ľahko vyhľadáva – 70% všetkých vyhľadávaných výsledkov na Google sú práve videá.
  4. Video je mobile friendly – online videá tvoria 50% mobilnej prevádzky. V 88,3% je video dopozerané do konca.
  5. Lepšie spoznávate vašu cieľovú skupinu – získavate informácie o správaní vašich zákazníkov a interakcii s vašimi videami.
  6. Zvýšenie konverzií – Amazon, Dell a ďalší online predajcovia uviedli, že video dokáže zvýšiť pravdepodobnosť zakúpenia produktu o 35%.
  7. Vysoká účinnosť – programátori neustále doprogramovávajú nové funkcionality, ktoré vám v CMS systémoch dokážu uľahčiť vkladanie a zdieľanie videa. Napr. v CMS Flox 2.0 sa jedná o widget Youtube video.
  8. SEO – vyhľadávače povýšili video na jeden z kľúčových faktorov úspechu. Googlebot preferuje stránky, ktoré videá s keywords obsahujú.
  9. Emocionálne benefity – video obsah umožňuje zákazníkom lepšie sa stotožniť s vašou ponukou a rapídnejšie atakovať ich zmyslové vnímanie. Jednoduchšie sa tak zvyšuje túžba vlastniť váš produkt.
  10. Jednoduché šírenie – denne sa na Facebooku prehrá viac ako 500 videí z Youtube. Práve sociálne siete sú tým najlepším zdrojom pre šírenie vašeho video posolstva.

Aktuálne novinky o CMS Flox 2.0 nájdete na našich stránkach.

Novinky zo sveta internetového marketingu, SEO, PPC nájdete na našom blogu o podnikaní na internete.

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať