Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Septembrová aktualizácia FLOXa

septembrové novinky FLOX 3Pred začiatkom jesene sme stihli ešte jednu aktualizáciu, ktorá prevádzkovateľom e-shopov priniesla nové funkcie a vylepšenia napr.:

Google Merchant

Do Google XML feedu pribudla možnosť aktivovať export jednotkovej ceny, napr. cena za balenie či m². Pre slovenských zákazníkov využívajúcich Google nákupy sme pridali nepovinnú taxonómiu doporučených EN/US kategórií (SK kategorizácia zatiaľ nie je k dispozícii).

export jednotkovej ceny

 

Dva nové fonty písma

Pre všetkých všetkých klientov využívajúcich FLOX 3 (teda responzívnu FLAT šablónu) sme pridali fonty Open Sans a Montserrat.

Aké ďalšie možnosti ponúka responzívna FLAT šablóna? Dozviete sa v návode.

 

Cashback World

Ak svojim zákazníkom ponúkate výhody Cashback World a zároveň využívate jazykové verzie, nastavte Event ID pre každú z nich samostatne.

 

Pokiaľ patríte medzi klientov BiznisWebu, nezabudnite, že o funkciách do budúceho updatu rozhodujete aj vy svojimi 3 hlasmi v rámci Knihy prianí.

 

Pohodový zvyšok dňa prajeme.

Váš BiznisWeb tím

avatar
Autor: BiznisWeb.sk Spolu s našimi klientmi vyvíjame redakčný systém (CMS) FLOX pre tvorbu e-shopu a webstránok. Svoj prvý e-shop či webstránku si u nás vytvoríte rýchlo a jednoducho aj bez programátora a grafika. Bez problémov k nám premigrujete i svoj zabehnutý e-shop. Vyskúšajte si zadarmo, ako to u nás funguje.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať