Blog o podnikaní na internete
Poradca úspešného podnikateľa

Priame napojenie e-shopu na dopravcu od BiznisWebu šetrí čas aj peniaze

Je pre vás objednávka zvozu u dopravcu nočnou morou? Máme pre vás pohodlné a rýchle riešenie priamo v administrácii vášho e-shopu! A navyše bez zbytočných poplatkov.

gif-dopravcovia-final

Buďte pánom svojho času

Zbytočnému kopírovaniu dát z objednávky na web dopravcu už odzvonilo.

Veď, kto už by chcel hodiny tráviť pri CTR+C a CTRL+V ?

Váš e-shop totiž vďaka unikátnemu priamemu napojeniu na rôznych dopravcov dokáže preniesť potrebné údaje sám.

Stop zbytočným poplatkom za napojenie na dopravcov

 Naši klienti nás oslovili s prosbou, či by sme vedeli pripraviť také riešenie, ktoré dokáže ušetriť hodiny kopírovania dát. Hlavne, aby 100% spolupracovalo s dopravcom nielen cez Vianoce a počas výpredajov, ale celý rok. Jednoducho automatizované riešenie, na ktoré sa naši klienti môžu spoľahnúť.

Kontaktovali sme rôznych dopravcov a pripravili rozhranie v našom redakčnom systéme Flox 3. Našim cieľom bolo ponúknuť také riešenie, za ktoré majiteľ e-shopu nemusí platiť duplicitne aj sprostredkovateľovi napojenia. Presne tak totiž väčšina konkurenčných napojení funguje. Preto sme prišli s originálnym nápadom, ktorý sa nám vďaka spolupráci s dopravcami a testovaniu priamo s majiteľmi e-shopu podarilo dotiahnuť do konca. Vytvorili sme unikátne priame napojenie na Zásielkovňu, Uloženku, Geis a GLS. Do konca roku máme ešte v pláne dokončiť SPS, UPS, InTime, DHL a DPD. A ak sa poradí, tak aj slovenskú poštu.

Aké výhody ponúka BiznisWeb napojenie na dopravcov pre váš e-shop?

  1. Predovšetkým šetrí váš čas. Nemusíte manuálne kopírovať dáta, všetko potrebné urobíte ľahko a rýchlo priamo vo svojom e-shope v prehľade objednávok. Jediné, čo ostáva na vás, je označenie balíčkov.

objednávka prepravy zásielok v e-shope

prepravu zásielok prostredníctvom GLS objednáte priamo cez váš e-shop

2. Úspora financií

Napojenie e-shopu na dopravcov je v BiznisWebe v rámci balíčkov BIZNIS a PREMIUM jednoduché a rýchle a hlavne nestojí ani korunu. Je totiž priamo súčasťou e-shopu. Stačí len vyplniť potrebné údaje pre prístup k API konkrétnej dopravnej spoločnosti, ktoré získate podpísaním zmluvy s dopravcom:

aktivácia priameho napojenia e-shopu na dopravcu GLS je jednoduchá a rýchla

aktivácia priameho napojenia e-shopu na dopravcu GLS je jednoduchá a rýchla

  3. Logistika nadovšetko

O tom, že logistika ovplyvňuje úspešnosť vášho biznisu, niet pochýb. Preto je dôležité pre svoj e-shop vybrať také riešenie a napojenie na dopravcu, ktoré vám značne uľahčí vyskladnenie a samotnú expedíciu objednávky. Ďalším dôležitým faktorom je určite aj fakturačný systém alebo napojenie na software Pohoda, príp. Money S3.

 4. Konkurenčná výhoda

Slovenské e-shopy majú na výber rôzne možnosti, ale aj tak mnoho z nich ponúka len tie základné. Zákazníci sú radi, keď majú nad dodaním svojej objednávky kontrolu.

možnosti dopravy v e-shope

potreby svojich zákazníkov dokonale rešpektuje e-shop oxalisdessous.cz, ponúka 11 možností dopravy

5. Budovanie loajality

Nie je potreba ísť pod cenu, ale dať zákazníkom to, čo potrebujú, a tým si získať ich dôveru. Pamätajte, zlá doprava sa odrazí aj na hodnotení vášho e-shopu.

6. Doručenie pre českých zákazníkov nie je problém

Pokiaľ prevádzkujete aj českú jazykovú verziu, určite oceníte možnosť ponúknuť komfortnú dopravu aj cez Geis Point alebo GLS ParcelShop.

Aby sa váš biznis ďalej rozvíjal, potrebuje nové funkcie

Na začiatku podnikania sa možno upokojíte s platbou prevodom alebo v hotovosti a balíkom do ruky, či na poštu od Slovenskej pošty. Je dôležité uvedomiť si, že paralelne s rastom vašich potrieb rastú aj potreby a nároky vašich zákazníkov. Nemôžete očakávať, že zákazníci vám budú verní aj v dobe, kedy im nestačí vyzdvihnutie balíčkov na pošte.
Možno je čas porozhliadnuť sa po novom riešení pre Váš e-shop. Po takom, ktoré rastie s vami a ponúka doplnkové služby bez zbytočných poplatkov. Napríklad ako balíčky BIZNIS alebo PREMIUM.

Chcete si ich funkcionalitu otestovať a skúsiť, ako by váš web vyzeral s novým dizajnom?

Nech sa páči, pripravíme vám testovací e-shop na 15 dní zdarma, stačí nám poslať svoj Heureka XML feed a stránky vám premigrujeme zdarma:

premigrujte svoj e-shop do lepšieho

*Poznámka: Priame napojenie e-shopu na dopravcu DPD je už dokončené, nech sa páči, vyskúšajte ho! 🙂

avatar
Autor: Juraj Bystrický Juraj má pod palcom programátorský team a vývoj nových funkcií, vrátane použiteľnosi nášho redakčného systému BiznisWeb.sk. Rád si s vami dohodne video call, dohodnite si termín - juraj@bystro.net.

Stiahnite si aktualizovaný e-book o podnikaní na internete

Ako a v čom začať podnikať